Skip to Content

Ville overraske, ble selv overrasket

Kristian Dragsten
Kristian Dragsten, 19 Ildsjel og spiller

19 år gamle Kristian Dragsten ville overraske Løten Skolekorps med Camp Grasrot-premien på 20.000 kroner. Se hvordan han reagerte da han selv ble overrasket av korpset! 

-Dette har jeg gledet meg til! Jeg har jobbet hardt for denne premien, så det skal bli gøy å overrekke denne sjekken til Løten Skolekorps!

Dragsten har med seg blomster og en sjekk på 20.000 kroner. I mars var han en av deltakerne på Harald Rønnebergs lag på Camp Grasrot. Team Harald vant konkurransen mot Thomas Nummes lag sammenlagt og premien på 100.000 kroner delte de fem deltakerne mellom seg. Hver seg fikk de 20.000 kroner som de igjen gav til sin grasrotmottaker.

Hvilken grasrotmottaker har du? Bli grasrotgiver HER!

Konfetti og kake

-Jeg synes det er viktig at alle barn og unge skal ha et tilbud å gå til også når det kommer til musikk, derfor får Løten Skolekorps min premie, forteller Dragsten engasjert.

19-åringen åpner døra inn til øvingslokale og går inn for å gratulere korpset med ekstra penger på konto. Der smeller det i med konfetti og korpset setter i gang å spille til jubel og applaus.

-Wow! Det var overveldende for en velkomst. Jeg trodde jeg skulle overraske dem, men så kommer jeg inn her og så var det full musikk og fest! Nå ble jeg veldig glad og veldig overrasket. Tusen takk, sier Camp Grasrot-vinneren og smiler fra øre til øre.

Imponerende innsats

Løten Skolekorps har fulgt med på de ulike konkurransene som Dragsten har vært med på under Camp Grasrot og er imponert over innsatsen som han har lagt ned. Trugefotball, kyssekonkurranse,  klippe av seg mest hår-konkurrasne med mer. 

Derfor ønsket de å gjøre litt ekstra stas på den unge ildsjelen. Leder i skolekorpset Henning Søbakken forteller at de syntes en ekte helt fortjener en fest med kake og brus, og ikke minst en godt innøvd marsj som takk.

-All repspekt for den innsatsen Kristian har lagt ned i dette altså. Vi trenger nye uniformer så pengene kommer godt med og vi er så glade for å få dem. Vi er stolte over at Kristian valgte oss som grasrotmottaker.

Les mer om Grasrotandelen her

Back to top
X
Skriv ut